Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Sputnik”-ul din Rusia este partenerul informațional internațional al FEE

© Sputnik / Alexey Filippov / Accesați arhiva multimediaPresentation of the major international news brand, Sputnik
Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția internațională de știri și radio „Sputnik” se va produce în calitate de partener informațional internațional al primului Forum Economic de Est care se deschide pe 3 septembrie la Vladisvostok.

CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik. Agenția internațională de știri și radio „Sputnik” se va produce în calitate de partener informațional internațional al primului Forum Economic de Est care se deschide pe 3 septembrie la Vladisvostok. În calitate de partener internațional al forumului, „Sputnik” va pregăti relatări de la această reuniune în 5 limbi, în 5 formate diferite. Materialele referitoare la desfășurarea forumului vor fi publicate în limbile engleză, japoneză, coreeană, chineză și rusă. În activitatea de reflectare a lucrărilor forumului de la Vladivostok sunt antrenați peste 30 de jurnaliști și reporteri foto ai agenției „Sputnik”. Informațiile vor apărea pe fluxul de știri, site-uri și la radio „Sputnik”. Cititorii și abonații „Sputnik” vor putea beneficia de informația operativă, inclusiv în formă de subiecte multimedia și bandă foto.

În afară de informația operativă, pe portalurile „Sputnik” va fi accesibilă în 5 limbi transmisia de la festivitatea de deschidere a forumului. Începutul transmisiei: 4 septembrie, ora 10.30 (Vladivostok)/4 septembrie, ora 03.30 (Moscova). Lucrările forumului vor putea fi urmărite și de abonații rețelelor de socializare. Știrile și imaginile vor fi publicate în regim real pe conturile „Sputnik” de pe Facebook, Twitter, Weibo în toate limbile oficiale de lucru ale forumului.

„Sputnik” (sputniknews.com) este o agenție de știri și radio cu filiale multimedia în zeci de țări. „Sputnik” include site-uri, aplicații pentru telefonie mobilă și pagini pe rețelele de socializare. Pentru abonați, fluxul de știri „Sputnik” este disponibil 24 din 24 de ore, în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză. Site-urile „Sputnik” activează în peste 30 de limbi, inclusiv în engleză, arabă, spaniolă, italiană, chineză, polonă, portugheză, sârbă, turcă, franceză și hindi. Site-rile „Sputnik” le propun cititorilor un conținut variat: infografică, video, fotoreportaje, transmisii on-line, internet voting. În afară de informații operative, „Sputnik” publică de asemenea materiale analitice și interviuri exclusive.

Fluxul de știri
0