Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

La Iași, un bărbat a fost călcat de trei mașini pe o trecere de pietoni

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
În România un bărbat, lovit de o mașină, a mai fost călcat consecutiv de alte două vehicule.

 

CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik. Un accident groaznic s-a produs în noaptea de miercuri spre joi la intrarea în municipiul Iaşi dinspre Leţcani. Un bărbat de 53 de ani din comuna Gropnița a murit, după ce a fost călcat de trei maşini pe o trecere de pietoni, transmit mass-media din România.

Potrivit informației parvenite de la organele de ocrotire a ordinii de drept, bărbatul traversa strada în mod regulamentar. Mai întâi el a fost lovit de un „Volkswagen” la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani. Imediat după aceea, peste victima care zăcea pe carosabil fără cunoștință au mai trecut una după alta două mijloace de transport.

La locul faptei s-au deplasat două ambulanțe și un echipaj SMURD. Medicii au luptat mai mult de o oră pentru viața pietonului, însă fără succes.

Toți cei trei conducători auto au fost supuși testului de alcoolemie în sânge care s-a dovedit a fi negativ. Pe acest caz a fost iniţiat un dosar penal.

 

Fluxul de știri
0