Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Departamentul de stat: SUA susţine implicarea Rusiei în lupta împotriva SI

© SputnikUS State Department
US State Department - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentantul Departamentului de Stat, Mark Toner, a menţionat că la momentul actual 37 de ţări participă în coaliţia care desfăşoară lupte împotriva „Statului Islamic”.

CHIŞINĂU, 2 sept — Sputnik. SUA susţin o implicare mult mai largă a Rusiei în lupta cu gruparea teroristă „Statul Islamic”, a declarat marţi reprezentantul Departamentului de Stat, Mark Toner.

Toner a fost solicitat să comenteze articolele apărute în mass-media, potrivit cărora avioanele ruseşti au participat la operaţiunile împotriva “Statului Islamic” în Siria. O sursă din cadrul Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse a respins, într-un interviu pentru postului TV Russia Today,  aceste informaţii.

“În replică la afirmaţiile unor oficiali ruşi, care spuneau că trebuie să luptăm mai mult cu SI, noi le răspundem că asta facem de fapt. Acum, circa 37 de ţări participă în această coaliţie care luptă cu SI. Noi doar am saluta participarea mult mai intensă a Rusiei la aceste eforturi”, a adăugat reprezentantul Departamentului de Statю

Fluxul de știri
0