Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La Minsk se desfăşoară şedinţa Consiliului Miniştrilor de Interne ai ţărilor CSI

© Sputnik / Ivan Rudnev / Accesați arhiva multimediaЗдание Министерства иностранных дел Республики Беларусь
Здание Министерства иностранных дел Республики Беларусь - Sputnik Moldova
Abonare
Participanţii la întâlnire planifică să discute probleme fundamentale de cooperare şi implementare a programelor interstatale de luptă cu criminalitatea.

CHIŞINĂU, 2 sept — Sputnik. Miercuri, la Minsk se desfăşoară şedinţa Consiliului Miniştrilor de Afaceri Interne ai ţărilor-membre CSI, se menţionează în comunicatul comitetului executiv al Comunităţii.

La această şedinţă nu vor participa reprezentanţii Ucrainei. Pe site-ul MAI al Belarusului se anunţă că la eveniment vor participa delegaţiile Azerbaidjanului, Armeniei, Kazahstanului, Kârgâstanului, Moldovei, Rusiei, Tadjikistanului şi Uzbekistanului, dar şi reprezentanţii Comitetului Executiv al CSI, Biroului pentru Coordonarea Luptei cu Crima Organizată şi Alte Tipuri de Crime Periculoase pe teritoriul statelor-membre ale CSI ((БКБОП), dar şi a organelor de stat ale Belarusului.

Membrii Consiliului vor discuta subiecte prioritare de cooperare între ministerele de interne ale ţărilor CSI şi etapele implementării programelor interstatale  de luptă cu criminalitatea.

Fluxul de știri
0