Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul agriculturii promovează vinurile moldoveneşti în Japonia

© Sputnik / Vladimir Rodionov / Accesați arhiva multimediaВиноградники в Молдавии
Виноградники в Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare (MAIA a informat marţi că ministrul Ion Sula s-a aflat recent într-o vizită de lucru în Japonia, unde a promovat vinurile moldoveneşti.

CHIŞINĂU, 1 sept – Sputnik. Potrivit MAIA, Ion Sula s-a aflat în Japonia în perioada 23 – 26 august curent, într-o vizită de lucru. Dânsul a participat la o campanie de promovare a vinurilor moldoveneşti pe piaţa niponă. Evenimentul a urmărit să sporească vizibilitatea şi imaginea vinurilor cu brandul de ţară „Wine of Moldova” pe piaţa japoneză.

Demnitarul moldovean a avut o întrevedere cu Sonoura Kentaro, Viceministru Parlamentar pentru Afaceri Externe. Oficialii au discutat despre posibilităţile de intensificare a schimburilor comerciale dintre cele două ţări. Un alt subiect abordat a fost suportul nipon pentru dezvoltarea agriculturii în ţara noastră.

Fluxul de știri
0