Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident pe traseul Chișinău-Hâncești cu implicarea unui microbuz de rută

Abonare
În apropiere de localitatea Buțeni, raionul Hâncești, a avut loc un grav accident cu implicarea unui microbuz de pe linia Cahul-Chișinău.
Microbuzul care transporta 18 pasageri s-a ciocnit cu un camion marfar. Ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Diana Fetco, a declarat pentru Sputnik că versiunea preliminară examinată de oamenii legii este ieșirea pe contrasens a marfarului, fapt care a provocat impactul. 

Potrivit lui Fetco, la locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare care au scos dintre fiare șoferii vehiculelor implicate în accident.  

“În momentul impactului toți pasagerii erau așezați pe scaune, printre aceștia nu sunt copii. Nu avem persoane decedate”, a declarat Fetco.

În urma impactului, 10 persoane s-au ales cu mai multe traumatisme, iar 8 dintre ele au fost internate la Spitalul Raional Hâncești.

Poliția urmează să investigheze toate circumstanțele  producerii accidentului.
Fluxul de știri
0