Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Peste 200 de pompieri au intervenit în incendiile din țară la 27 august

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În ultimele 24 de ore, pe teritoriul țării au fost înregistrate 50 de intervenții ale pompierilor și salvatorilor.

CHIȘINĂU, 28 aug – Sputnik. Pe parcursul zilei de 27 august, au fost raportate două cazuri de incendiu, la Soroca și Ștefan Vodă.

Primul incendiu s-a întâmplat pe strada Vasile Stroiescu din Soroca, unde focul a izbucnit într-o gospodărie particulară. La fața locului a intervenit o autospecială, stabilindu-se că focul a cuprins acoperișul unei case cu două niveluri.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Focul a mistuit acoperișul locuinței și podul de la etaj.

Un alt incendiu a avut loc în apropierea satului Tudora, raionul Ștefan Vodă. Focul a cuprins secțiunea motorului și cabina unui camion. În teren a intervenit o echipă de pompieri care a salvat instalația frigorifică a autocamionului. Nimeni nu a avut de suferit.

La 27 august, salvatorii și pompierii au mai fost chemați la acțiuni de stingere a focarelor de vegetație uscată, deblocări de uși, situații în care nimeni nu a avut de suferit. Au fost solicitate şi intervenții SMURD, pentru ajutorul cetățenilor.

La lucrările de prevenire şi lichidare a consecințelor situațiilor excepționale în republică, la 27 august au fost antrenate forțele Serviciului Protecției Civile şi Situațiilor Excepționale, în număr de 60 autospeciale şi 220 angajați.

Fluxul de știri
0