Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Polonia şi Germania ar putea discuta despre sporirea presiunii asupra Rusiei

© Sputnik / Grigoriy SisoevКанцлер Германии Ангела Меркель на саммите стран G7 в Брюсселе
Канцлер Германии Ангела Меркель на саммите стран G7 в Брюсселе - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat în ajunul vizitei sale la Berlin că ţara sa pledează pentru consolidarea prezenţei NATO în Europa de Răsărit.

CHIŞINĂU, 26 aug — Sputnic. Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, intenţionează să discute cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, în cadrul primei sale vizite oficiale la Berlin, pe data de 28 august, căile de intensificare a presiunilor asupra Rusiei, în scopul încetării conflictului din Donbass.

“Sigur că aş dori ca în cadrul vizitei mele la Berlin să pot discuta inclusiv despre modul în care ar putea fi intensificată presiunea asupra Rusiei, pentru ca într-un final să se încheie războiul şi să se instaleze o pace de durată. O altă întrebare ar fi, cum trebuie să reacţioneze NATO la schimbarea situaţiei geopolitice de la frontierele de este ale blocului militar. Bineînţeles că noi pledăm pentru consolidarea prezenţei NATO în această regiune, inclusiv în Polonia”, a spus Duda într-un interviu publicat miercuri de tabloidul german BILD.

Fluxul de știri
0