Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Acţiune de caritate pentru o familie din Orhei

© Sputnik / Раду ПрокаДети
Дети - Sputnik Moldova
Abonare
În Republica Moldova sunt organizate tot mai des Târguri de haine în scopuri caritabile.

CHIŞINĂU, 17 aug– Sputnik. Un Târg de binefacere organizat de Asociația Obștească “Ești, cât dăruiești” a avut loc duminică la Chişinău. La eveniment au fost vândute haine și încălțăminte pentru copii și adulți.

Potrivit organizatorilor, banii care au fost colectați vor fi donați unei femei din Orhei care își crește de una singură cei şase copii. Cofondatoarea organizației, Stela Bargan, a declarat pentru Sputnik că moldovenii sunt foarte receptivi atunci când sunt organizate asemenea acțiuni. 

“Ana Postu, femeia din Orhei care își crește singură cei șase copii a apelat la noi și ne-a solicitat ajutorul. Este pentru a doua oară când colectăm donații pentru această familie”, a precizat Bargan.

Elena Racu a venit la acest eveniment pentru a aduce familiei din Orhei hăinuțe, jucării, dar și bani. Femeia spune că, “în țara noastră sunt binevenite astfel de acțiuni sociale”.

Bunurile colectate la Târgul de caritate vor fi transmise familiei nevoiaşe din Orhei în această săptămână. Cei șase copii ai familiei Postu au vârste cuprinse între 2 și 16 ani.

Fluxul de știri
0