Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Opt medalii pentru Moldova la Campionatul Mondial de Dans Sportiv

Abonare
Moldova se află pe locul patru în clasamentul după medalii la Campionatul Mondial de Dans Sportiv „German Open 2015”, potrivit rezultatelor preliminare.

CHIŞINĂU, 15 aug – Sputnik, Cristina Danuța. Dansatorii de la Clubul de Dans Sportiv „Codreanca” au obținut deja opt medalii la Campionatul Mondial de Dans Sportiv „German Open 2015”, a comunicat pentru Sputnik preşedintele Federaţiei de Dans Sportiv din Moldova, Petru Guzun.

Pe primele poziții se află Rusia, Germania și Italia. Competiția se desfășoară în orașul Stuttgart din Germania, în perioada 11-15 august.

"Deocamdată, Moldova are 2 medalii de aur, trei de argint și trei de bronz. Toate medaliile au fost obținute de dansatorii Clubului de Dans Sportiv "Codreanca". Este un rezultat frumos. Sperăm că mai reușim să obține câteva medalii", a spus Guzun.

Perechea formată din Daniil Rostvinschii și Alexandrina Bâcov și perechea Nikita Nikinin și Natalia Moraru sunt cele care au fost medaliate cu aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv "German Open 2015".

Fluxul de știri
0