Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O moldoveancă a fost declarată cel mai bogat om al străzii în Germania

© Flickr / Alberto GarciaReichstagsgebäude
Reichstagsgebäude - Sputnik Moldova
Abonare
Asistenții sociali care au îngrijit-o au doar cuvinte de laudă pentru aceasta. Ei spun că femeia originară din Moldova a venit în Dusseldorf acum 25 de ani.

CHIŞINĂU, 15 aug – Sputnik, Cristina Danuța. O moldoveancă a fost declarată drept cel mai bogat om al străzii din Germania. Femeia a decedat la 83 de ani în Dusseldorf. Potrivit presei locale, asistenții sociali au găsit într-o pungă ce-i aparținea femeii 45.000 de euro, 6.648 de dolari și 745 de lei moldovenești.

Deși avea destui bani, femeia refuza să plece din centrul social. Asistenții sociali care au îngrijit-o au doar cuvinte de laudă. Ei spun că femeia originară din Moldova a venit în Dusseldorf acum 25 de ani.

În prezent, autoritățile încearcă să-l găsească pe fiul bătrânei pentru a-i transmite banii. Acesta este stabilit în SUA și potrivit asistenților sociali, în timpul vieții bătrâna ar fi încercat să ia legătura cu fiul ei, dar acesta a refuzat. În cazul în care el nu va da de știre timp de șase săptămâni, instanța va decide cum vor fi gestionați banii.

Fluxul de știri
0