Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Streleţ l-a invitat pe Medvedev în Moldova

© Colaj, Sputnik MoldovaDmitri Medvedev şi Valeriu Streleţ
Dmitri Medvedev şi Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Abonare
Un detaliu important al discuţiei de vineri dintre premierii Moldovei şi Rusiei este faptul că Valeriu Streleţ l-a invitat pe Dmitri Medvedev să viziteze Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 14 aug – Sputnik. După comunicatul serviciului de presă al executivului rus, referitor la discuţia telefonică dintre premierii Rusiei şi Moldovei, a urmat o informaţie publicată de serviciul de presă al Guvernului de la Chişinău, în care sunt prezentate unele detalii.

Potrivit sursei oficiale de la Chişinău, Valeriu Streleţ l-a invitat pe omologul său rus, Dmitrii Medvedev, să viziteze ţara noastră.

Potrivit comunicatului Guvernului moldovean, Medvedev l-a felicitat pe Streleţ cu ocazia învestirii în funcţie. Cei doi oficiali au pledat pentru intensificarea dialogului moldo-rus, pentru revigorarea procesului de negocieri în chestiunea transnistreană în vederea sporirii încrederii dintre Chişinău şi Tiraspol, dar şi pentru relansarea dialogului în cadrul Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. Sursa de la Chişinău subliniază că ultima dată această structură s-a întrunit acum trei ani.

 

Fluxul de știri
0