Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Numărul victimelor emisiei de gaze într-o mină din China a ajuns la 13 persoane

© Sputnik / Alexei Kudenko / Accesați arhiva multimediaШахтер на шахте "Глубокая" в Шахтерске
Шахтер на шахте Глубокая в Шахтерске - Sputnik Moldova
Abonare
Marţi seara s-a produs o emisie de gaze într-o mină de cărbune din provincia chineză Guizhou. 56 de mineri au reuşit să iasă din mină, cinci dintre ei fiind răniţi uşor.

CHIŞINĂU, 14 aug — Sputnik. Numărul victimelor emisiei de gaze într-o mină de cărbune din provincia chineză Guizhou a ajuns la 13 persoane, informează agenţia Xinhua.

Se menţionează că alte cinci persoane s-au ales cu răni uşoare. Autorităţile au încheiat operaţiunea de salvare, însă cauzele incidentului nu au fost deocamdată stabilite.

Emisia de gaze s-a produs marţi, la ora 19.50, ora locală. 56 de mineri au reuşit să iasă cu bine din mină.

Nu este prima avarie de proporţii din ultimele zile în China. O altă situaţie excepţională s-a produs în oraşul industrial chinez Tianjin miercuri, la ora 23.30, la un depozit al companiei logistice Ruihai Logistics. În urma exploziei care s-a produs acolo, au fost înregistraţi până la moment 55 de morţi şi 701 răniţi.

Fluxul de știri
0