Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dosarul cu privire la omorul mamei unui jurnalist a fost trimis în instanţă

© Sputnik / Евгений ПанасенкоГенеральная прокуратура
Генеральная прокуратура - Sputnik Moldova
Abonare
Dosarul cu privire la omorul mamei unui jurnalist moldovean comis în noiembrie 2014 a fost trimis în instanţă.

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. Procuratura sectorului Râșcani al capitalei a finalizat urmărirea penală şi a trimis în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a unui cuplu de concubini de omorul mamei unui jurnalist din Moldova, a comunicat miercuri Procuratura Generală a Republicii Moldova.

Crima s-a produs pe 26 noiembrie anul trecut. Deja pe 5 decembrie poliția a anunțat că a fost reținut un suspect. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 53 de ani care locuia în vecinătate. El a acționat împreună cu concubina sa în vârstă de 29 de ani.

Potrivit datelor poliției, cei doi au intrat în casa bătrânei în vârstă de 75 de ani. Între aceştia s-a iscat o ceartă. În rezultat, făptașii au lovit gazda cu un scaun în cap, după care au strangulat-o.

Pe parcursul cercetărilor, s-a constatat că victima nu dorea să-l lase pe infractor să intre, însă acesta a tăiat lanțul de la ușă și a pătruns cu forța în apartament. Vecinii au auzit țipete în momentul comiterii crimei, însă nu au acordat nici o atenție faptului și nu au sunat la poliție.

 

Fluxul de știri
0