Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trei restaurante şi un centru de oficii au fost mistuite de flăcări

Abonare
În noaptea de marţi spre miercuri un incendiu a cuprins 450 de metri din suprafaţa unui restaurant. Flăcările au afectat şi unele edificii din preajmă.
Cauza incendiului din restaurantul din centrul capitalei, care a luat foc în noaptea de marţi spre miercuri, va fi făcută publică nu mai devreme decât peste zece zile, a declarat pentru corespondentul Sputnik ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale (SPCSE) a MAI, Liliana Puşcaşu.

Sesizarea cu privire la incendiu a parvenit la ora 23.26. Îndată la faţa locului au plecat 9 maşini de pompieri. Ulterior au mai fost implicate încă cinci autospeciale în stingerea incendiului. Potrivit datelor preliminare, flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 450 metri pătraţi. 60 de specialişti de la SPCSE au fost antrenaţi la stingerea incendiului. Ei au reuşit să localizeze incendiul la ora 02.42. Incidentul nu a provocat victime.
Fluxul de știri
0