Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Textul acordului cu creditorii a fost prezentat Prlamentului din Grecia

© SputnikGrækenlands og EU's flag i Athen
Grækenlands og EU's flag i Athen - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul de Finanțe și Economie al Greciei și șefii misiunii creditorilor au anunțat despre încheierea acordului privind cel de-al treilea program de ajutorare a Greciei. După ce va fi votat în Parlamentul Greciei, va deveni clară soarta acordului.

 

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. Textul acordului privind stingerea datoriilor Grecia către creditorii acesteia a fost prezentat Parlamentului pentru ratificare, transmite agenția France Press cu trimitere la declarația oficială a Legislativului țării.

Prim-ministrul Alexis Tsipras s-a adresat președintelui Parlamentului cu rugămintea ca votul să aibă loc în această joi.

Marți, după 22 ore de tratative dintre ministrul de Finanțe și Economie al Greciei și șefii misiunii creditorilor, a fost anunțat că s-a ajuns la o înțelegere privind cel de-al treilea program de ajutorare a Greciei. Se presupune că votul cu privire la acest program va  avea loc în Parlamentul Greciei joi. Guvernul elen declară că nu vor fi necesare noi măsuri economice, iar acordul oferă posibilitatea dezvoltării economiei, însă proiectele preliminare ale acordului care au ajuns în atenția jurnaliștilor arată că deputaţilor li se va propune să voteze pentru continuarea politicilor anterioare.

 

Fluxul de știri
0