Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

SUA - fals în loc de democrație

США – Соединённые Штаты Америки / USA - The United States of America
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un expert din Germania este de acord cu opinia ex-președintelui Carter potrivit căruia, SUA sunt dirijate de oligarhi care controlează și mass-media din țară.

 

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik, Andrei Petric. Ex-președintele SUA, Jimmy Carter, a declarat că țara sa demult s-a îndepărtat de idealurile democrației și s-a transformat într-o putere a oligarhilor. Cel de-al 39-lea președinte al Americii a făcut această apreciere într-un interviu oferit cunoscutului politolog american Thom Hartmann.

Carter a numit democrația americană ca fiind falsă, iar puterea – ”oligarhi care controlează țara și mass-media națională”.

Cunoscutul politolog german, Alexandr Rar, a declarat într-un interviu pentru agenția Sputnik că Carter are dreptate în multe privințe, iar politica revanșistă a SUA, adoptată după destrămarea URSS, și expansiunea Americii în afacerile interne ale republicilor post sovietice demonstrează clară a acestui lucru.

 

Fluxul de știri
0