Poliția din SUA a arestat zece protestatari din Ferguson

© REUTERS / Rick WilkingAmarion Allen, 11-years-old (C), and his mother Amima stand in front of a police line shortly before shots were fired in a police-officer involved shooting in Ferguson, Missouri August 9, 2015.
Amarion Allen, 11-years-old (C), and his mother Amima stand in front of a police line shortly before shots were fired in a police-officer involved shooting in Ferguson, Missouri August 9, 2015. - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a arestat cel puțin zece persoane în Ferguson, unde continuă acțiunile de protest consacrate împlinirii unui an de la uciderea adolescentului afro-american, Michael Brown, de către polițişti.

CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Poliția a arestat cel puțin zece oameni în Ferguson, unde continuă protestele prilejuite de împlinirea unui an de la uciderea adolescentului afro-american, Michael Brown, de către colaboratorii organelor de poliție.

In pofida mulțimii de protestatari și a atmosferei tensionate, ciocniri cu poliția nu au avut loc, dacă  nu luăm în calcul  două-trei sticle de apă care au zburat în polițiști. Câțiva protestatari s-au plâns că poliția ar fi folosit gaze lacrimogene, dar acest lucru nu i-a împiedicat să rămânî în stradă.

În ajun, în urma unui schimb de focuri, au avut de suferit doi oameni, unul fiind suspectat că a tras într-un polițist.

Fluxul de știri
0