Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chişinău: a fost reţinută o grupare criminală

© Sputnikpoliţie, drog, reţinere
poliţie, drog, reţinere - Sputnik Moldova
Abonare
Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţie.

CHIŞINĂU, 11 aug – Sputnik. Oamenii legii au deconspirat o grupare criminală alcătuită din 15 membri. Bănuiţii s-au dovedit a fi originari din Chişinău, Căuşeni şi Cahul, cu vârstele cuprinse între 20 şi 35 ani. Reţinerea a avut loc pe o stradă din Chişinău. 

Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Tot mai mulţi tineri devin dependenţi de droguri

Gruparea era specializată în păstrarea şi comercializarea ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari, pe teritoriul capitalei. Bănuiţii puneau în circulaţie substanţe narcotice de diferite tipuri, inclusiv cocaină.

Ofiţerii de investigaţii au desfăşurat acţiuni speciale timp de 3 luni pentru a acumula probe privind activitatea criminală a acestor tineri.

În cadrul investigaţiilor, poliţiştii au reţinut în flagrant delict cinci membri ai grupării, în timp ce încercau să comercializeze ilegal stupefiante. În urma percheziţiilor corporale, poliţiştii au depistat asupra bănuiţilor substanţe narcotice şi bani.

La domiciliile suspecţilor au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice de diferite tipuri, cântare electronice, telefoane mobile, mijloace financiare marcate, permise de conducere şi acte de identitate cu semne evidente de falsificare.

Bănuiţii sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani. 

 

 

Fluxul de știri
0