Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Chișinău, 56 de blocuri nu sunt conectate la apa caldă

© Sputnik / Miroslav RotariRobinet Apa-Canal Chisinau
Robinet Apa-Canal Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
În legătură cu efectuarea lucrărilor de profilaxie și reparație a rețelelor de apă, de la 5 iullie în Chițianău a fost întreruptă livrarea de apă caldă.

 

CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. În 56 de blocuri din Chişinău nu a fost reluată livrarea apei calde după efectuarea lucrărilor planificate, a declarat luni viceprimarul capitalei, Vladimir Coteț, în cadrul ședinței serviciilor municipale.

În legătură cu efectuarea anuală a lucrărilor de profilaxie și reparație a rețelei de canalizare, din data de 5 iulie la Chișinău a fost întreruptă livrarea apei calde. Despre reluarea livrării s-a anunțat săptămâna trecută.

”Cu regret, rețelele noastre sunt foarte vechi. Săptămâna aceasta vom încerca să conectăm toate casele”, a precizat Coteț.

Potrivit reprezentantului întreprinderii care livrează apa caldă, săptămâna trecută au fost conectate 1,5 mii de blocuri de locuit.

 

Fluxul de știri
0