Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Rand Paul: SUA trebuie să înceteze finanţarea aliaţilor SI

© Sputnik / Давыдов / Trecere la banca de fotografiiАмериканские солдаты, Soldaţi americani în Irak
Американские солдаты, Soldaţi americani în Irak - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Senatorul Rand Paul, care candidează la funcţia de preşedinte american din partea Partidului Republican, susţine că încetarea finanţării aliaţilor „Statului Islamic” va contribui la învingerea grupării teroriste.

CHIŞINĂU, 7 aug – Sputnik. SUA vor contribui la învingerea grupării extremiste „Statul Islamic”, încetând finanţarea aliaţilor săi, a declarat joi senatorul Rand Paul, care participă în cursa pentru postul de preşedintele american din partea Partidului Republican.

În cadrul dezbaterilor electorale televizate acesta s-a referit la posibilitatea învingerii „Statului Islamic” (SI).

„Noi nu trebuie să înarmăm aliaţii SI”, — a spus el, adăugând că fostul Secretar de Stat, Hillary Clinton, principalul pretendent la postul de şef al statului din partea Partidului Democrat, pledează anume pentru o asemenea finanţare. Potrivit lui Paul, la ora actuală în mâinile SI s-ar afla maşini de teren americane Humvee, în valoare totală de circa un miliard de dolari.

 

Fluxul de știri
0