Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Primul transport de mărfuri supuse embargoului a fost distrus în FR

© Sputnik / Павел Герасимов / Accesați arhiva multimediaНа забайкальском участке российско-китайской границы
На забайкальском участке российско-китайской границы - Sputnik Moldova
Abonare
La hotarul cu Belarus, pe ternul de stocare a deşeurilor menajere, au fost distruse 60 de tone de piersice și nectarine și aproximativ cinci tone de roșii.

 

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Primul transport de produse care cad sub incidenţa embargoului, probabil din țările europene, a fost distrus  joi în Rusia.

La hotarul cu Belarus, pe terenul de depozitare a deşeurilor menajere, au fost distruse 60 de tone de piersice și nectarine și aproximativ cinci tone de roșii. "Rosselihoznadzor" a menţionat că aceste produse aveau actele falsificate.

În august 2014, Rusia a interzis importul mărfurilor alimentare din țările care au instituit sancțiuni împotriva ei, inclusiv din UE. Au fost interzise carnea, mezelurile, peștele, fructele, produsele lactate.

La 25 iunie, FR a luat decizia de a prelungi embargoul alimentar încă pentru un an – până la 5 august 2016 ca răspuns la sancțiunile UE, care a prelungit și ea restricțiile până la 31 ianuarie al aceluiași an.

 

Fluxul de știri
0