Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tânăra din Moldova, Anna Enachi, a fost găsită moartă la Kiev

© фотография со страницы facebookАнна Енаки
Анна Енаки - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit unei versiuni preliminare a organelor de drept, fata a fost omorâtă de un locuitor de 33 de ani al oraşului Krivoi Rog, acesta având antecedente penale. Bănuitul a fost reţinut.

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Tânăra de 24 de ani din Moldova, Anna Enachi, dispărută la mijlocul lunii iulie, a fost găsită moartă în pădurea „Teremki” (localitate istorică pe teritoriul raionului Goloseevsk din Kiev), transmit mass-media ucrainene.

Anna Enachi a plecat din Moldova în Ucraina şi nu și-a mai contactat rudele după data de 18 iulie.

Conform portalului vgorode, serviciul de presă al miliției din Kiev a comunicat că tânăra se cazase la un hostel unde avea rezervare. „Acolo ea a făcut cunoștință cu un bărbat de 33 de ani. A doua zi, acesta i-a propus să facă o plimbare prin oraș. Când au ajuns în parcul-pădure, bărbatul a încercat să o agaţe. Fiind respins, el a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură în piept. Pentru a ascunde urmele crimei, bărbatul a aruncat corpul victimei într-o groapă.

Cel care a omorât-o pe Anna este din Krivoi Rog și a mai fost condamnat anterior pentru tâlhărie, apoi pentru omor și viol.

Bărbatul suspectat de moartea tinerei din Moldova a fost găsit. Pe numele lui a fost intentat un dosar penal (art. 115  din Codul Penal al Ucrainei „Omor”).

Fluxul de știri
0