Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concursul de fotografie, ”Gingașa și tandra mea fiară”

© Sputnik / Ruslan Krivobok / Accesați arhiva multimediaРабота груминг салона для собак в Москве
Работа груминг салона для собак в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Cei al căror prieten patruped va aduna cele mai multe "like-uri", vor primi seturi utile pentru îngrijirea micilor învingători ai concursului.

Sputnik Moldova anunță un concurs de fotografii cu animale de companie, ”Gingașa și tandra mea fiară”.

Perioada de desfăşurare:

5-25 august, 2015.

Condiţiile concursului foto:

Așteptăm fotografii cu animalele voastre domestice, de la care adie a gingășie, căldură și confort. Pot fi fotografii cu animalelor care dorm, care se întind, care cască sau care ”zâmbesc”, așa cum o pot face doar prietenii noștri mai mici și cei mai devotați. Doar ei pot și să salute, și să fie recunoscători, și să înainteze nişte cerințe în felul lor, iar noi suntem familia lor…

Cum puteţi participa:

1.Este necesar să plasați fotografia animăluțului vostru pe propria pagină de Facebook și să faceți un mic comentariu, amintind că este pentru concursul Sputnik Moldova (de exemplu, ”pentru concursul Sputnik Moldova").

2. Este important să faceți un comentariu în care să figureze cuvântul ”Particip” sub postarea care conţine condițiile concursului de pe pagina noastră de Facebook.

noi vom urmări toate aceste inscripții şi vom decide în baza lor cine este învingătorul.

Cum vor fi desemnaţi învingătorii:

Premiile le vor reveni celor care vor avea cele mai multe "like-uri". Vor fi desemnaţi trei învingători. Dar bonusul suplimentar este că animăluțul vostru de companie va fi văzut de întreaga țară – conform rezultatelor concursului, vom selecta și vom publica un set de fotografii cu cele mai tandre animale domestice ale cititorilor noștri.

Ce premii vor primi învingătorii:

Cei al căror prieteni patrupezi vor aduna cele mai multe "like-uri", vor primi seturi utile pentru îngrijirea micilor învingători ai concursului.  Serghei Zadorin, unul dintre cei mai buni veterinari din Moldova, ne va ajuta să selectăm cele mai bune cadouri pentru premianţi.

Fluxul de știri
0