Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei copii au fost răniţi în urma unui incendiu

Abonare
Trei minori au suferit arsuri grave într-un incendiu produs în localitatea Lipceni, Rezina.

CHIŞINĂU, 4 aug – Sputnik. Trei copii au avut de suferit în urma unui incendiu produs luni într-o gospodărie din localitatea Lipceni, raionul Rezina.

Din informaţiile operative s-a stabilit că doi fraţi, un băiat de 8 ani şi sora acestuia în vârstă de 3 ani s-au ales cu arsuri de gradul II şi III. Tot în incendiu a avut de suferit şi o altă fetiţă, de 12 ani, care a căpătat arsuri ale căilor respiratorii.

Toţi copiii au fost transportaţi de urgenţă cu ambulanţa la Centrul de Combustii din municipiul Chişinău. Din primele informaţii se cunoaşte că minorii au încercat să deschidă uşa casei, în momentul în care focul a început să se răspândească.

Incendiul a izbucnit aproape de ora 17.00. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu un echipaj de intervenţie. Pompierii au stabilit că 75 % din construcţia unei case de locuit din localitate era cuprinsă de flăcări. Pentru lichidarea completă a incendiului, salvatorii au lucrat trei ore.

Mai multe persoane din localitate au venit în ajutor, evacuând copiii din zona de risc.

Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor urmează să stabilească toate circumstanţe şi cauza producerii incendiului.

De la începutul anului, în Republica Moldova, trei  copii şi-au pierdut viaţa în incendii.


Fluxul de știri
0