Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tânăra din Moldova, dispărută fără urmă la Kiev, încă nu a fost găsită

© фотография со страницы facebookАнна Енаки
Анна Енаки - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Anna Enachi a plecat la Kiev pe data de 17 iulie. Ultima dată a postat un mesaj pe pagina sa de facebook la 18 iulie.

CHIŞINĂU, 3 aug – Sputnik. Anna Enachi este cetăţeană a Moldovei, vorbeşte în limbile rusă, română, engleză.

Are 1,70 metri înălţime, 45-50 de kilograme, ochi căprui, pe cap poartă o perucă din cauza alopeciei (afecţiune dermatologică), sprâncene tatuate, cu deviaţie de sept nepronunţată, cicatrice pe spate şi pe mână.

© фотография со страницы в facebookАнна Енаки
Анна Енаки - Sputnik Moldova
Анна Енаки

Ambasada Moldovei în Ucraina i-a comunicat corespondentului Sputnik Moldova că fata este căutată în continuare şi "există anumite progrese" în aceste cercetări, fără a da însă detalii, pretextând caracterul închis al acestor informaţii, care nu sunt făcute publice în interesul anchetei.

"Îndată ce am fost informaţi despre dispariţia fetei, am expediat o notă verbală Ministerului de Externe al Ucrainei, informaţia ajungând ulterior la Ministerul de Interne şi Procuratura Generală care au şi demarat investigaţia", a menţionat în exclusivitate pentru Sputnik Moldova consulul Moldovei în Ucraina, Petru Roşa.

Anna a plecat spre Kiev la 17 iulie. A doua zi, în jurul orei 23.00, a scris un mesaj pe pagina sa de facebook în care anunţă că „totul este bine”. După această postare nu a mai dat nici o veste. Tânăra trebuia să stea în Kiev cinci zile şi patru la Odesa.

În Kiev s-a cazat la hostelul de lângă staţia de metrou „Vokzalinaya”, strada Jileanskaya 126/23. În Odesa avea rezervare la hostelul „Tokyo-Star”, strada Vodoprovodnaya 1A.

Tânăra avea un Iphone 4S (negru), o carte electronică Kindle într-o husă roşie.

 

În căutarea tinerei s-a implicat poliţia din Kiev şi Chişinău. De asemenea, rudele fetei roagă persoanele care deţin vreo informaţie să o anunţe prin intermediul reţelelor de socializare:

https://www.facebook.com/mryaff

http://vk.com/mryaff

http://ok.ru/mryaff

Fluxul de știri
0