Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Usatîi: „S-a terminat cu apartamentele „magice" din Bălţi”

© Photo : Пресс служба Ренато УсатогоРенато Усатый
Ренато Усатый - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru a se eschiva de la achitarea a 400 de mii de lei pentru privatizarea apartamentului, președintele Curții de Apel Bălți a înregistrat în spațiul locativ soacra și ginerele.

CHIȘINĂU, 3 aug – Sputnik. Renato Usatîi, primarul oraşului Bălți și președinte al „Partidului nostru”, a declarat că nu va permite privatizarea gratuită a apartamentului de către președintele Curții de Apel, transmite Sputnik-Moldova cu referire la serviciul de presă al formațiunii politice „Partidul nostru”.

În baza certificatelor medicale privind starea de sănătate a celor două rude (soacra și ginerele), eliberate de medicul din satul Fundurii Vechi, costul apartamentului s-a redus de la 400 de mii de lei la doar 19 mii de lei.

Anunţul a fost făcut de primarul de Bălţi, Renato Usatîi, care a precizat că nu este împotriva privatizării apartamentelor, dacă sunt respectate toate procedurile legale. Edilul a adăugat însă că nu va permite niciun fel de scheme dubioase şi maşinaţii în acest proces.

"S-a terminat cu apartamentele „magice" din Bălţi pentru judecători", a conchis Usatîi.

 

Fluxul de știri
0