Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unii agricultori să-şi ia grija de la compensarea pierderilor din 2014

© Guvernul Republicii MoldovaValeriu Streleţ
Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Nu toţi agricultorii afectaţi în 2014 de embargoul impus de Federaţia Rusă la importul fructelor moldoveneşti vor beneficia de compensaţii.

CHIŞINĂU, 3 aug – Sputnik. Agricultorii care în 2014 nu au fost incluşi în listele întocmite la nivelul administraţiei publice locale şi aprobate ulterior de autorităţile centrale, să nu mai spere că vor primi compensaţii pentru pierderile suportate în legătură cu embargoul rusesc, a anunţat luni premierul Valeriu Streleţ.

Potrivit Prim-ministrului, compensaţiile pentru 2014 (destinate agricultorilor afectaţi de embargou) se vor plăti strict conform listelor întocmite de autorităţile publice locale şi aprobate de cele centrale, iar „introducerea unor persoane noi în aceste liste este un lucru greu de realizat. Doar cei care au prezentat la timp documentele necesare vom beneficia de compensaţii”, a spus Streleţ.

Fluxul de știri
0