Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Moldova, pe locul cinci după numărul de medalii la Tbilisi

© Sputnik / Владимир Сергеев / Accesați arhiva multimediaЧемпионат мира FINA 2015. Синхронное плавание. Соло. Техническая программа. Финал
Чемпионат мира FINA 2015. Синхронное плавание. Соло. Техническая программа. Финал - Sputnik Moldova
Abonare
Până la moment, au cucerit medalii reprezentanții a 31 de țări. Lider este echipa Italiei, urmată de cea a Rusiei.

 

CHIȘINĂU, 30 iul – Sputnik. După trei zile de competiții, selecţionata Moldovei a coborât pe locul 5 ca număr de medalii cucerite la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se desfășoară la Tbilisi între 26 iulie şi 1 august.

Sportivii noștri au în palmares patru distincții – trei de aur și una de argint. Cele mai multe medalii le-au câștigat înotătorii. În primele două zile, portdrapelul echipei noastre, Alexei Sancov, a învins la distanța de 200 de metri și 400 de metri, stil liber, iar în a treia zi, Tatiana Salcuțan a cucerit argintul la distanța de 200 metri spate (2:16,84). Ea i-a cedat doar slovenei Iana Iamsek (2:16,75).

Încă o medalie de cea mai înaltă probă a fost câștigată de judocanul Ion Mihailov, care a concurat la categoria de 55 de kg.

Până în prezent, au cucerit medalii reprezentanții ai 31 de țări. Lider este echipa Italiei (6 de aur, 2 de argint și 3 de bronz), pe poziția a doua sunt rușii (4 de aur, 4 de argint și 2 de bronz), pe locul trei – reprezentanții Țărilor de Jos (4 de aur, 2 de bronz).

 

Fluxul de știri
0