Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Joi, Valeriu Streleţ vine în Parlament pentru a cere vot de încredere

© Sputnik / Evgheni PanasencoПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentul se va pronunţa joi cu privire la acordarea votului de încredere Guvernului Streleţ.

CHIŞINĂU, 29 iul – Sputnik. Deputaţii se întrunesc joi în şedinţă plenară. Principala chestiune ce va fi discutată este acordarea votului de încredere Guvernului propus de candidatul la funcţia de Prim-ministru, Valeriu Streleţ.

Premierul desemnat va prezenta în Parlament programul de activitate al noului Guvern şi echipa de miniştri. Pentru învestirea Guvernului este nevoie de cel puţin 51 de voturi ale deputaţilor aleşi.

Pe ordinea de zi a şedinţei parlamentare de joi sunt incluse şi alte chestiuni, inclusiv proiectul noii legi cu privire la agentul guvernamental, proiectul de lege cu privire la creditul agricol, proiectul de hotărâre privind aprobarea raportului executării bugetului asigurărilor de stat pentru anul 2014 şi altele.

Şedinţa Parlamentului începe la ora 10.00, iar chestiunea acordării votului de încredere noului guvern va fi discutată începând cu ora 14.00.

Fluxul de știri
0