Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Partidul lui Leancă îi critică pe liberalii lui Ghimpu din CMC

© Colaj Sputnik MoldovaPPEM contra PL
PPEM contra PL - Sputnik Moldova
Abonare
Fracţiunea blocului electoral PPEM din Consiliul Municipal Chişinău critică dur comportamentul liberalilor şi al primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, pentru că aceştia nu au organizat, aşa cum au promis, „negocieri responsabile pentru crearea unei coaliţii de guvernare în CMC”.

CHIŞINĂU, 28 iul – Sputnik. „A trecut o lună după clarificarea definitivă a situaţiei cu alegerea Primarului General al municipiului Chişinău. Probleme sunt multe în capitala ţării. Însă, până în prezent, nu au avut loc negocieri responsabile pentru crearea unei coaliții de guvernare în CMC”, se spune într-un comunicat al formaţiunii.

„Noi vom insista asupra pornirii neîntârziate a negocierilor efective, urmând ca rezultatul acestora să fie comunicat la timp și cât de transparent posibil chișinăuienilor – aceasta cu condiția că PL în genere are de gând să participe la formarea unei asemenea coaliții”, se mai spune în comunicatul citat.

Exponenţii fracţiunii i-au chemat „pe toţi colegii din CMC, și pe cei de la PL în primul rând, la un comportament responsabil și onest în raport cu locuitorii municipiului Chișinău”, menţionând faptul că „o lună este deja pierdută”.

Fluxul de știri
0