Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Moldova are şanse mari la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018

© presasportiva.comPavel cebanu, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal
Pavel cebanu, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal - Sputnik Moldova
Abonare
Echipa Naţională de Fotbal a Moldovei poate obţine un rezultat foarte bun în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

CHIŞINĂU, 27 iul – Sputnik. Echipa Naţională de Fotbal a Moldovei poate obţine un rezultat foarte bun în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, care se va desfășura în Federația Rusă, a declarat pentru Sputnik Moldova președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu.

„Noi ne cunoaștem adversarii, sunt destul de buni. Cu mulți dintre ei am jucat deja, am avut și rezultate pozitive, dar au fost și înfrângeri. Eu cred că grupa D este una destul de echilibrată”, a declarat Cebanu.

În urma tragerii la sorți, care a avut loc recent la Sankt-Petersburg, a fost stabilit că echipa Moldovei va evolua în Grupa D, alături de selecționatele din Georgia, Irlanda, Serbia, Austria și Țara Galilor. Pavel Cebanu spune că „mai sunt aproape trei ani până la desfășurarea Campionatului Mondial. Mulți jucători vor pleca, alții vor veni. Dar noi avem încredere în băieții noștri, la care se vor mai adăuga încă trei sau patru băieți care acum se pregătesc intensiv. Eu cred că în Grupa D Naționala de Fotbal a Moldovei poate obține un rezultat foarte bun”.

Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, din Rusia, va debuta pe 14 iunie și se va încheia în data de 15 iulie. Meciurile vor avea loc pe 12 stadioane în 11 orașe: Moscova, Kaliningrad, Sankt-Petersburg, Volgograd, Kazan, Nijnii Novgorod, Samara, Saransk, Rostov-pe-Don, Soci şi Ekaterinburg.

Cristina Danuța, Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0