Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Trei medalii de aur pentru Moldova

© SputnikВоевод
Воевод - Sputnik Moldova
Abonare
Luptătorii profesioniști de la Federația de Luptă Națională “Voievod” din Moldova au obținut trei medalii de aur la Competiția Internațională Cupa “Juniorii Tuzla” care a avut loc în România. Sportivii din România vor revanșă.

CHIŞINĂU, 27 iul – Sputnik. Sportivii de la Federația de Luptă Națională “Voievod”, Valentin Pascali, Dumitru Sevastian și Nicolae Garbuz, au fost medaliați cu aur Competiția Internațională Cupa “Juniorii Tuzla”, care a avut loc în România.

Solicitat de Sputnik Moldova, președintele Federației, Nicolae Pascaru, a spus: „Aceasta a fost o gală profesionistă de kickboxing, trei sportivi moldoveni au participat împotriva a trei sportivi din România, la categorii de peste 60 de kg, peste 70 de kg și peste 75 de kg. În cadrul competiției a fost organizat și un turneu internațional la care au participat juniorii noștri. Ei au reușit să obțină trei medalii de argint.”

Dublul campion internațional la K1 Valentin Pascali, unul dintre medaliații cu aur la competiția internațională de kickboxing din România, a spus pentru Sputnik Moldova că: „Lupta a fost destul de grea. Adversarii au fost foarte pregătiți. Însă noi am demonstrat că suntem mai buni și am reușit să obținem toate medaliile de aur. Am fost anunțați că ei deja doresc revanșă pentru centură. Cred că în luna august va fi organizată o competiție la care vom lupta pentru centură.”

Menționăm că cea de-a treia ediție a Cupei “Juniorii Tuzla”, a avut loc în  perioada 24 – 25 iulie, în localitatea Tuzla din județul Constanta. Ineditul competiției din acest an a fost includerea pentru prima data a unei gale de profesioniști, în cadrul căreia s-au confruntat luptători profesioniști din Romania și din Republica Moldova.

Cristina Danuța, Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0