Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Libertatea de circulație în Zona de Securitate va fi discutată marți

Abonare
Reprezentanții Chișinăului și CUC insistă asupra independenței monitoring-ului situației din Zona de Securitate, cu participarea experților internaționali.

CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Copreședinții Comisiei Unificate de Control, dar și reprezentanții Ucrainei și ai Misiunii OSCE în Moldova, se vor întâlni marți, 28 iulie, la Chișinău, pentru a discuta un șir de probleme legate de libera circulație în Zona de Securitate, transmite Sputnik Moldova cu referire la serviciul de presă al delegației Chișinăului la CUC.

Decizia cu privire la organizarea unei întruniri extraordinare la Chișinău a fost luată joi, la ședința săptămânală CUC de la Bender. A fost subliniat faptul că decizia este una comună și aparține tuturor delegaţiilor din Comisie.

Reprezentanții Chișinăului în CUC insistă asupra unui monitoring independent al situației din Zona de Securitate, cu participarea experților străini.

Următoarea ședință a Comisiei Unificate de Control este planificată, ca și până acum, la Bender. Ea va avea loc la 10 septembrie – după vacanța de vară a membrilor Comisiei.

 

Fluxul de știri
0