Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vlad Filat: Maia Sandu poartă consultări şi cu partenerii externi

© privesc.euMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Maia Sandu, candidatul propus de PLDM la funcţia de şef al guvernului, discută nu doar cu partidele din alianţă, dar şi cu partenerii externi ai RM.

CHIŞINĂU, 23 iul – Sputnik. Maia Sandu într-adevăr a fost propusă de PLDM la funcţia de premier, a confirmat joi liderul formaţiunii, Vlad Filat.

Totodată, Filat a ţinut să precizeze că în aceste ore Maia Sandu poartă discuţii atât reprezentanţii celor trei partide din AIE3, dar mai ales cu reprezentanţii partenerilor de dezvoltare ai Republicii Moldova.

„Republica Moldova se află într-un moment cu totul special. În aceste condiţii nu este loc pentru experimente şi încercări. Abordarea doamnei Sandu este foarte corectă, deoarece dumneaei înţelege importanţa partenerilor externi ai ţării noastre în etapele ce urmează după învestirea noului guvern”, a precizat Filat, răspunzând la întrebarea jurnaliştilor, de ce Sandu a amânat o întâlnire planificată la sediul PDM. În acest context Filat a mai subliniat că nu există nici un motiv de a se face presupuneri că ar exista anumite intrigi sau jocuri de culise. Potrivit lui, Maia Sandu are un grafic încărcat de întruniri importante şi discuţia de la sediul PDM a fost pur şi simplu amânată cu o zi, pentru că au fost planificate alte discuţii cu reprezentanţii partenerilor externi ai ţării.

 

Fluxul de știri
0