Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

FC „Milsami” s-a calificat în runda a treia a preliminariilor Ligii Campionilor

Abonare
FC „Milsami”, după două întâlniri consecutive, a învins echipa bulgară „Ludogoreţ” şi a ajuns în a treia rundă de calificare a Ligii campionilor.

Campioana Moldovei la fotbal, cu zece jucători, pe teren propriu, a învins cu scorul de 2:1 echipa oaspete. În minutul 25 scorul a fost deschis de atacantul oaspeţilor, Vanderson, dar deja în minutul următor Gheorghe Andronic a restabilit egalitatea. Următorul gol a fost înscris în poarta oaspeţilor de Petru Racu. Anterior, echipa orheiană a învins aceeaşi echipă bulgară cu scorul de 1:0 în turul doi de calificare al Ligii campionilor.

© facebook.com/milsami.mdPatronul FC "Milsami", Ilan Şor, pe tribuna stadionului din Orhei
Patronul FC Milsami, Ilan Şor, pe tribuna stadionului din Orhei - Sputnik Moldova
Patronul FC "Milsami", Ilan Şor, pe tribuna stadionului din Orhei
Proprietarul „Milsami”, omul de afaceri moldovean şi primarul de Orhei, Ilan Şor, a urmărit meciul alături de prietenii şi colegii săi de la tribuna stadionului. Acesta nu şi-a putut stăpâni emoţiile după fluierul de final al arbitrului norvegian, Svein-Erik Edvartsen.

„Vom lupta în Liga campionilor. Nu vreau să fac nici un fel de pronosticuri, dar cred că „Milsami” va intra în istoria acestui turneu”, a declarat Ilan Şor pentru corespondentul Sputnik Moldova.

În a treia rundă de calificare a Ligii campionilor clubul orheian, care ocupă locul 313 în ratingul UEFA, va se va întâlni cu echipa albaneză „Skenderbeu”, aceasta din urmă ocupând poziţia 249 în ratingul UEFA.

Fluxul de știri
0