Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

FC "Milsami" a învins a doua oară FC "Ludogoreţ"

© фото ludogorets.com"Милсами" победил "Лудогорец" в Лиге чемпионов
Милсами победил Лудогорец в Лиге чемпионов - Sputnik Moldova
Abonare
Echipa orheiană a acces în runda a treia a Ligii campionilor.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Marţi, FC „Milsami” a învins pe teren propriu echipa bulgară „Ludogoreţ”, cu scorul de 2:1, transmite din Orhei corespondentul Sputnik Moldova.

Astfel, după cele două întâlniri în care „Milsami” a ieşit învingătoare, echipa orheiană s-a calificat în runda a treia a Ligii campionilor.

La întâlnirea de marţi oaspeţii au marcat primul gol în minutul 35, iar în minutul următor scorul a fost egalat de „Milsami”, printr-un gol marcat de Gheorghe Andronic. Următorul gol a fost înscris în poarta oaspeţilor de Petru Racu.

Anterior, echipa orheiană a învins aceeaşi echipă bulgară cu scorul de 1:0 în turul doi de calificare al Ligii campionilor.

Astfel, prin însumarea rezultatelor celor două întâlniri, „Milsami” a învins cu scorul de 3:1 şi a urcat o nouă treaptă.

În actualul rating al UEFA, „Milsami” se poziţionează pe locul 313, iar „Ludogoreţ” ocupă poziţia 81. Echipa din Orhei participă pentru prima dată la Liga campionilor.

Fluxul de știri
0