Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PLDM îl îndeamnă pe Juravschi să-şi depună mandatul de deputat

© SputnikParlamentul Republicii Moldova
Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
PLDM a reacţionat la decizia lui Nicolae Juravschi de a părăsi formaţiunea.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Partidul Liberal Democrat din Moldova califică acţiunea deputatului Nicolae Juravschi de a părăsi fracţiunea”drept un gest de trădare şi corupţie politică”.

Дискоболка Александа Емильянова с тренером, отцом Иваном и главой НОК Николаем Журавским - Sputnik Moldova
Politică
Nicolae Juravschi: părăsesc fracţiunea PLDM

Deputatul a publicat marţi pe pagina sa de socializare o scrisoare în care a menţionat că pleacă din fracţiunea PLDM pentru a activa în calitate de deputat neafiliat. Juravschi şi-a motivat decizia prin „evoluţiile care s-au produs în cadrul PLDM în ultimul timp”.

Potrivit unui comunicat oficial al PLDM, momentul în care Juravschi a ales să iasă din fracţiune „nu este întâmplător şi este orientat spre distorsionarea totală a votului alegătorilor şi blocarea negocierilor de formare a unei coaliţii majoritare de guvernare”.

Formaţiunea îl îndeamnă pe Juravschi să-şi depună mandatul de deputat obţinut prin votul acordat de cetăţeni pentru PLDM. „Acest gest va fi unul de onoare şi va demonstra independenţa deciziei sale”, susţine PLDM. 

Fluxul de știri
0