Un nou proiect de lege necesar negocierilor, examinat în Grecia

© Sputnik / Aleksej Nikolskij / Accesați arhiva multimediaGreklands statsminister Alexis Tsipras
Greklands statsminister Alexis Tsipras - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul Greciei a introdus marți în Parlament al doilea pachet de legi pentru începerea noului program de salvare a țării.

 

CHIȘINĂU, 21 iul – Sputnik. Parlamentul Greciei va examina al doilea proiect de lege, necesar pentru începerea negocierilor cu creditorii internaţionali pentru a da startul noului program de ajutor şi salvare a economiei ţării, informează RIA Novosti.

Guvernul Greciei a introdus, marţi, în Parlament al doilea proiect de lege necesar pentru începerea negocierilor cu creditorii internaţionali pentru a da startul noului program de ajutor şi salvarea economiei ţării.

Textul proiectului de lege a fost publicat pe site-ul Parlamentului.

Aşa cum au anunţat cei de la SYRIZA pentru RIA Novosti, o parte din deputaţi intenţionează să voteze împotriva proiectului de lege.

Majoritatea deputaţilor Parlamentului Greciei au susţinut joia trecută proiectul de lege „Măsurile urgente pentru desfăşurarea negocierilor şi încheierea acordului cu Mecanismul European de Stabilitate (ESM)”. Adoptarea acestei legi este o condiţie pentru reluarea oferirii de lichidităţi băncilor greceşti şi începerea unui nou program de ajutor pentru salvarea economiei  ţării. Totodată, o serie de miniştri nu au susţinut proiectul de lege, în rezultat, prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras, a efectuat schimbări în cabinetul de miniştri.

 

Fluxul de știri
0