Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reprezentanții instituţiilor de sănătate din RM în vizită în Estonia

© Sputnik / Aleksei Babushkin  / Accesați arhiva multimediaРеанимационное отделение ГКБ им. С.П. Боткина, medic
Реанимационное отделение ГКБ им. С.П. Боткина, medic - Sputnik Moldova
Abonare
Din delegație fac parte membri ai comisiei parlamentare sănătate și protecție socială, membri ai Guvernului, Ministerului Sănătății, manageri ai spitalelor din țară și ai Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie "Nicolae Testemițanu".

CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. Reprezentanţii organelor de ocrotire a sănătăţii şi ai instituţiilor medicale din ţară au plecat luni în Estonia pentru un schimb de experiență, a comunicat serviciul de presă al Ministerului Sănătății.

Din delegație fac parte membri ai Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, membri ai Guvernului, ai Ministerului Sănătății, manageri de spitale și de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie "Nicolae Testemițanu".

Vizita de studiu va dura două zile. Oaspeții din Moldova se vor documenta asupra modelului de guvernare și a structurilor de management din Estonia, vor fi examinate modalitățile de organizare a serviciilor specializate la nivel staționar și ambulatoriu, dar și soluțiile privind reformarea sectorului spitalicesc în Moldova.

Fluxul de știri
0