Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A decedat Ghennadi Selezniov, ex-spicherul Dumei de Stat a FR

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Trecere la banca de fotografiiОбщее собрание членов Союза общественных объединений "Всероссийская ассоциация летних олимпийских видов спорта"
Общее собрание членов Союза общественных объединений Всероссийская ассоциация летних олимпийских видов спорта - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Duminică seara, 19 iulie, a decedat Ghennadi Selezniov, om politic și de stat al URSS și FR, ex-spicherul Dumei de Stat a FR.

CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. Ghennadi Selezniov, fost președinte al Dumei de Stat a Federației Ruse, a decedat duminică seara, transmite Sputnik Moldova cu referire la RIA Novosti.

„Ghennadi Nicolaevici Selezniov, președinte al Dumei de Stat de legislatura a doua și a treia, a decedat la Moscova după o boală grea. Medicii au făcut tot ce este posibil pentru a-i salva viața, însă inima lui a încetat să mai bată”, a comunicat pentru RIA Novosti ginerele său, Andrei Andreev.

Ghennadi Selezniov s-a  născut în anul 1947.

 

Fluxul de știri
0