Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Echipele „Zarea” și „Bucovina” se vor întâlni sâmbătă la Bălți

© Photo : Пресс служба Ренато УсатогоРенато Усатый
Ренато Усатый - Sputnik Moldova
Abonare
Usatâi și-a exprimat încrederea că susținerea din partea bălțenilor va ajuta echipa să devină lider nu numai în campionatul RM, ci și să iasă pe arena internațională.

 

CHIȘINĂU, 17 iul – Sputnik. Sâmbătă la Bălți va avea loc un meci amical între echipele de fotbal „Zarea” din Bălți și „Bucovina” din Cernăuți (Ucraina), a anunţat vineri primarul orașului, Renato Usatîi.

Acesta a mai precizat că în campania preelectorală el a promis că va întoarce faima de altă dată a clubului de fotbal bălțean, „Zarea”. În acest context, proaspătul primar invită toată lumea să vină pe 18 iunie pe stadionul central din orașul Bălți, pentru a asista la prezentarea noii componențe a clubului „Zarea” și la meciul amical  dintre echipa respectivă și clubul „Bucovina” din Cernăuți.

Usatâi și-a exprimat încrederea că susținerea din partea bălțenilor va ajuta echipei lor favorită să devină lider nu numai în campionatul RM, ci și să iasă pe arena internațională.

 

Fluxul de știri
0