Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Grecia cere ajutor pentru stingerea incendiilor forestiere

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaПриродные пожары
Природные пожары - Sputnik Moldova
Abonare
În regiunea Laconia din peninsula Peloponez, noaptea trecută a izbucnit un incendiu puternic. Avionul FMA, care a luat parte la stingerea incendiului, a efectuat o aterizare forţată lângă satul Faraclo.

CHIŞINĂU, 17 iul – Sputnik. Grecia a expediat o solicitare Franţei şi Italiei, pentru acordarea ajutorului la stingerea incendiilor forestiere, pe calea aerului, şi este acum în aşteptarea răspunsului, i-a comunicat adjunctul MAI, Yannis Panusis, prim-ministrului Alexis Tsipras, în timpul unei vizite la centrul operativ al unităţii de pompieri, informează RIA Novosti.

În regiunea Laconia din peninsula Peloponez a izbucnit un incendiu puternic. Furtuna contribuie la extinderea flăcărilor. Autorităţile au evacuat locuitorii din trei sate şi din două tabere de vară pentru copii ale centrului de sănătate, în oraşul Neapoli.

Avionul Forţelor Militare Aeriene, care a luat parte la stingerea incendiului, a efectuat o aterizare forţată lângă satul Faraclo, în apropierea căruia a izbucnit incendiul, informează Statul Major al FMA.

Fluxul de știri
0