Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasada FR: totalurile concursului „70 de ani de la Marea Victorie”

© SputnikБлагодарность Sputnik Молдова от Посольства России
Благодарность Sputnik Молдова от Посольства России - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasada a înmânat cadouri comemorative și diplome de onoare reprezentanților presei din Moldova la nominalizările: televiziune, radio, ziare, agenții de știri/mass-media electronice, bloguri.

CHIȘINĂU, 15 iul – Sputnik. Ambasada FR în RM a făcut totalurile concursului pentru cea mai reușită reflectare a tematicii „70 de ani de la Marea Victorie” în mediile de informare și i-a premiat pe  participanţi. Unul dintre câştigători a devenit Agenția internațională de știri și radio „Sputnik” Moldova.

„Aducem mulțumiri jurnaliștilor pentru atenția pe care o acordă relațiilor ruso-moldave. Organizând asemenea concursuri, noi remarcăm obiectivitatea și calitatea materialelor publicate”, a spus ambasadorul FR în RM, Farit Muhametșin.

Ambasada a înmânat cadouri comemorative și diplome de onoare reprezentanților presei de limba rusă din Moldova la următoarele nominalizări: televiziune, radio, ziare, agenții de știri/mass-media electronice, bloguri.

Șeful misiunii diplomatice a menționat că, în pofida faptului că agenția internațională de știri și radio „Sputnik” și-a început activitatea în Moldova de curând, în contextul colaborării cu ambasada startul ei a fost unul consistent.

Muhametșin a subliniat că Ambasada are stabilite relații directe cu „Sutnik Moldova” care întotdeauna este deschisă spre colaborare.

„Jurnaliștii de la „Sputnik Moldova” reflectă pe larg activitatea Ambasadei, a Centrului Rus pentru Știință și Cultură, a comunităților ruse și a Consiliului coordonator al concetățenilor ruși. În același timp, agenția nu numai că scrie și informează despre activitățile noastre, ci şi participă la organizarea și desfășurarea acțiunilor comune”, a adăugat ambasadorul.

Domnia sa a menționat importanța deosebită a informării obiective a cetățenilor cu privire la evoluția relațiilor ruso-moldave, în vederea apropierii și creării unui climat prietenos între popoarele Moldovei și Rusiei.

 

Fluxul de știri
0