Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Finlanda, atenționată asupra incorectitudinii interdicției de intrare

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент России В.Путин встретился с президентом Чешской Республики М.Земаном
Президент России В.Путин встретился с президентом Чешской Республики М.Земаном - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al Kremlinului a informat în comunicatul său că în discuția cu președintele Finlandei, Sauli Niinistö, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a menționat incorectitudinea juridică a deciziei privind interdicția de intrare a delegației FR.

 

CHIȘINĂU, 15 iul – Sputnik. Președintele FR, Vladimir Putin, a atenţionat în discuția  cu președintele Finlandei, Sauli Niinistö, asupra incorectitudinii juridice a deciziei luate sub presiunea unor oficiali ai UE privind interdicția de intrare a delegației FR pe teritoriul ţării respective, notează RIA Novosti.

Finlanda a refuzat să acorde viza de intrare pentru spicherul Dumei de Stat, Serghei Narâșkin, aflat pe lista parlamentarilor ruși supuşi sancțiunilor, pentru a participa la sesiunea de vară a Adunării Generale a OSCE. Drept răspuns, întreaga delegație rusă a decis să nu plece la Helsinki. MAE al FR a calificat decizia autorităților de la Helsinki drept un pas neprietenos.

 

Fluxul de știri
0