Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un cetățean al RM condamnat la Perm pentru dare de mită

Деньги в конверте
Деньги в конверте - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Bărbatul a fost condamnat la patru ani privațiune de libertate, urmând să-şi ispăşească pedeapsa într-o colonie corecțională cu regim comun, dar şi să achite o amendă în valoare de 30 milioane de ruble (peste 500 de mii de dolari).

CHIȘINĂU, 15 iul – Sputnik. Un cetățean al RM a fost recunoscut vinovat de către judecătoria din Perm pentru că a dat mită în proporții deosebit de mari unei persoane cu funcție de răspundere, transmite Sputnik-Moldova cu referire la serviciul de presă al Procuraturii Generale din Rusia.

Potrivit anchetei, condamnatul, care pe parcursul anului 2013 a gestionat activitatea comercială a filialei din Perm a unei întreprinderi turceşti de construcții, nu a achitat în buget valoarea deplină a impozitelor obligatorii. Acest fapt a fost constatat de către inspectorii serviciului fiscal. Datoria față de bugetul local depășește 10 milioane de ruble (peste 175 mii de dolari).

Pentru a achita o sumă mai mică în bugetul de stat, condamnatul le-a propus celor de la fisc mită în valoare de 500 de mii de ruble (circa 9 mii de dolari). Însă funcţionarii au anunțat imediat poliția despre acest incident.

Curtea de Apel din regiunea Perm nu a modificat decizia primei instanțe.

Fluxul de știri
0