Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Declaraţia finală a negocierilor privind Iranul este pregătită

© AP Photo / Ronald ZakThe Iranian flag flies in front of a UN building where closed-door nuclear talks take place at the International Center in Vienna, Austria, Friday, July 4, 2014.
The Iranian flag flies in front of a UN building where closed-door nuclear talks take place at the International Center in Vienna, Austria, Friday, July 4, 2014. - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit unei surse diplomatice, la ora actuală se face ”ultima verificare formală a detaliilor„ declaraţiei privind rezultatul negocierilor cu Iranul.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. Textul declarației cu privire la rezultatele tratativelor dintre ”cei șase” și Iran este elaborat deja, iar specialiştii verifică la nivel formal concordanţa detaliilor, a declarat pentru RIA Novosti o sursă diplomatică, prezentă la tratativele de la Viena.

”În principiu, totul este coordonat”, a declarat interlocutorul pentru sursa citată. În prezent, potrivit aceleiaşi surse, se face "ultima coordonare a detaliilor".

Fluxul de știri
0