Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Timofti va pleca joi la Minsk

© Sputnik / Alexey Nikolsky / Accesați arhiva multimediaНеформальный саммит глав государств СНГ в Кремле
Неформальный саммит глав государств СНГ в Кремле - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Vlad Țurcanu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că informația completă cu privire la vizita preşedintelui Timofti în Belarus va fi oferită pentru mass-media marți.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. Președintele Moldovei, Nicolae Timofti, va efectua joi o vizită de lucru la Minsk, transmite Sputnik Moldova cu trimitere la serviciul de presă al administrației președintelui.

Vizita şefului statului va dura două zile. Din delegația moldovenească vor face parte vicepremierul, ministrul Economiei în exerciţiu, Stephane Bride, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare în exerciţiu, Ion Sula, ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor în exerciţiu, Vasile Botnari, bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah și alţi demnitari.

Purtătorul de cuvânt al președintelui, Vlad Țurcanu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că informația completă cu privire la vizita şefului statului în Belarus va fi oferită pentru mass-media pe parcursul zilei de marți.

Fluxul de știri
0