Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lucrările de amenajare a lacului din „Valea Morilor” au fost sistate

© фото примарии муниципия КишиневБлагоустройство пляжа в столичном парке проходит в середине лета
Благоустройство пляжа в столичном парке проходит в середине лета - Sputnik Moldova
Abonare
Muncitorii nu dispun de nisip și pietriş pentru a putea continua lucrările de amenajare a plajei din parcul „Valea Morilor”.

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. Lucrările de amenajare a lacului de la „Valea Morilor” din capitală au fost sistate din lipsa nisipului, a declarat, luni, la ședința serviciilor municipale, șeful de la „Spații verzi”, Eliferie Haruța, transmite Sputnik-Moldova.

Până la ora actuală, lucrările de amenajare au fost executate în proporţie de 50 la sută. Deocamdată, lucrările stau pe loc. Mâine-poimâine va fi adus nisip și muncitorii vor continua amenajarea zonei, a spus Haruța.

Primăria Chișinău a dispus abia la 24 iunie începerea lucrărilor de amenajare a plajei din parcul „Valea Morilor”, deși orășenii vin de obicei să se odihnească aici chiar de la începutul sezonului cald. Iniţial, era planificat că plaja va fi gata la 15 iulie.

Fluxul de știri
0