Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

23 de militari au murit sub ruinele cazărmii din Omsc

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaОбрушение здания учебного центра ВДВ в Омской области
Обрушение здания учебного центра ВДВ в Омской области - Sputnik Moldova
Abonare
În seara zilei de 12 iulie, la Omsk s-a prăbușit clădirea unei cazărmi. În urma prăbuşirii au decedat 23 de militari, aceasta devenind cea mai gravă catastrofă care s-a produs în ultima lună în armata rusă.

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. 23 de militari au decedat, iar 19 au fost transportați la spital în urma prăbușirii cazărmii forțelor aeriene din Omsk – cel mai grav incident din armata rusă din ultima lună.

Așa cum a comunicat pentru jurnaliști reprezentantul oficial al Ministerului apărării al FR, Igor Konașenkov, la moment au fost extrași toți cei 42 de militari care se aflau sub ruine, cei mai gravi fiind fost transportați cu avionul la Moscova.

Ministerul apărării a îndemnat să nu se facă presupuneri cu privire la cauzele tragediei și să fie așteptate rezultatele investigaţiei comisiei speciale. Potrivit datelor preliminare ale RIA Novosti, prăbuşirea clădirii putea fi cauzată de încălcarea tehnologiei de construcție, dar structurile de resort au comunicat deja că la darea în exploatare a clădirii nu au existat obiecții din partea militarilor.

Fluxul de știri
0